Magazin

Oana Zavoranu: Voi lasa toti oamenii care au iubit-o pe mama sa intre in cimitir

Publicat: 19 apr. 2015
1

Oana Zavoranu isi schimba declaratiile de la o ora la alta. Dupa ce a spus ca vrea sa-si inmormanteze mama intr-un cerc restrans, acum s-a razgandit din nou.

Vedeta a spus ca o va inmormanta pe Marioara Zavoranu marti si ii va lasa pe toti ce care au indragit-o sa o conduca pe ultimul drum.

„Mi-am schimbat parerea si voi lasa toti oamenii care au iubit-o pe mama sa intre in cimitir„, a declarat Oana Zavoranu. De asemenea, vedeta a marturisit ca a vorbit cu bunica sa dupa ce aceasta a fost tinuta aproape doua ore la poarta cimitirului.

Citeste si Inmormantarea Marioarei Zavoranu, transformata in CIRC. Oana Zavoranu s-a

„Personal am sunat-o pe mama ei (n.r. mama Marioarei Zavoranu) si i-am spus sa intre in cimitir”, a mai zis vedeta.

Oana Zavoranu a precizat ca mama sa este conservata foarte bine si este imbracata ca o regina.

„Nu e un capat de tara. Mama mea e conservata bine. Mama mea e ca o regina, e imbracata ca o regina. Am avut si am grija sa aiba parte de o inmormantare cum nu s-au asteptat cei care s-au grabit sa arunce cu pietre in mine, sa ma faca criminala, psihopata, diavol, orice. Le voi dejuca planurile, pentru ca sunt prea deasteapta”, a mai spus Oana Zavoranu.

Citeste si Corneliu Vadim Tudor si-a iesit din minti. Ce a spus despre Oana Zavoranu

Duminica, zeci de persoane care, desi nu au cunoscut-o personal pe Marioara Zavoranu, au mers la cimitir cu flori si lumanari, au plecat pentru ca nu li s-a permis accesul in capela; printre ele s-a numarat si o matusa a Oanei Zavoranu, care a criticat-o in termeni duri pe vedeta pentru felul in care a gestionat lucrurile.

Scene socante au avut loc in cimitir. Zeci de oameni au intrat cu forta in cimitir, bodyguarzii de la intrare fiind nevoiti sa folosesca spray paralizant. La fata locului a sosit si politia, care se pare ca s-a autosesizat.

Marioara Zavoranu a incetat din viata vineri dimineata, 17 aprilie 2015, la Spitalul Fundeni, in urma unei lungi suferinte.
Adauga un comentariu