Actualitate

Oare ce boala l-a atins pe individul din fruntea judetului?

Publicat: 13 dec. 2012
1

@ Ieri, in timp ce mii de locuitori din zeci de comune ale judetului Iasi erau izolati de nameti, presedintele Consiliului Judetean Cristian Adomnitei a facut o conferinta de presa in care a batut campii si a vorbit despre camere de luat vederi @ In conferinta de presa, nu a atins deloc subiectul drumurilor blocate de nameti

Ati vazut filmul Farenheit 911 produs si realizat de prestigiosul ziarist american Michael Moore? In acest film este inclusa o secventa in care presedintele Statelor Unite, George Bush, se afla la data de 11.09.2001 intr-o gradinita unde participa la o serie de activitati specifice unitatii de invatamant. La un moment dat, unul dintre consilierii sai il anunta ca Statele Unite sunt atacate de teroristi provenind din organizatia Al Qaeda si ca turnurile gemene din New York au fost lovite. Imediat dupa ce a auzit vestea, Bush, in loc sa intre in alerta si sa comande un departament de interventie si aparare al SUA, ramane pironit inca 30 de minute si asista la serbarea copiilor. Aceasta reactie a fost ulterior sursa a numeroase interpretari facute de psihanalisti. Cam asa a reactionat si presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, in fata nametilor care au blocat zeci de comune din judetul Iasi. In urma cu doua zile, din cauza zapezilor abundente si a viscolului, cele mai importante drumuri judetene au fost blocate. Zeci de mii de locuitori au fost afectati, in comune precum: Tiganasi, Vladeni, Andries, Stolniceni Prajescu, Helesteni, Fantanele, Focuri, Sipote, Plugari, Coarnele Caprei, Belcesti, Cotnari, Todiresti, Helesteni etc. Ieri, blocajul a continuat. In unele comune, cum ar fi Dolhesti, Tansa sau Andrieseni, ambulantele nu au putut ajunge la persoane bolnave care aveau nevoie de ajutor din cauza drumurilor inzapezite. Primarii continuau sa sune disperati la Consiliul Judetean, sa trimita utilaje in zonele afectate. „N-au trimis nimic. Tot inzapeziti suntem. Ne spun ca nu au utilaje”, a spus Constantin Grigoras, primarul comunei Coarnele Caprei. „Au trimis pe dracu’ nu au trimis niciun utilaj. Eu acum sunt blocat pe undeva pe la Movileni”, a spus Vasile Macovei, primarul comunei Focuri.  Cu toate acestea, stiti ce facea Cristian Adomnitei la ora la care primarii se plangeau ca sunt blocati de nameti? A organizat o conferinta de presa in care a vorbit despre camere de luat vederi si despre modul in care aceastea vor fi achizitionate fara licitatie, probabil de la firma nasului sau politic, Relu Fenechiu, trimis in judecata pentru coruptie. Adomnitei nu a atins deloc subiectul drumurilor judetene blocate de zapada.

Comentarii
  • Ce „boala” domnule? Asta este starea NORMALA a acestor indivizi, asa cum starea normala a alegatorilor este cea a cetateanului turmentat din „O scrisoare pierduta”.

  • Da sufera de boala Ingamfarii, de boala Neputintei, de boala Razbunarii, de boala innavutirii, de boala Minciunii,de boala ,,ciocu mic ca acum suntem noi la putere” , de boala de a-si aranja prietenii sa ii puna pe functii, de boala de a-si pupa sefii , de boala de a face rau oricand, oricui daca nu ii displace persoana…de boala organizatie Tip Persoana – Putere …se crede Providential…

  • Boala puterii, este cea mai periculoasa ca de obicei purtatorul bolii scapa nevatamat insa in jurul lui „mor” multi oameni normali la cap. A se vedea si ceva primari care au candidat de 3-*-5 fara succes si cand au ajuns pe fotoliu o fuuut pe ma-sa si tat-su.

Adauga un comentariu