Eveniment-Social

Oase cu maduva

Publicat: 22 feb. 2012
1

Sunt unii, prin administratia locala, care s-au obisnuit sa suga oase cu maduva. Când încerci sa-i tragi mai într-o parte, de la masa bucatelor, dau sa te muste de mâna, ca niste dulai turbati. Acum, ca se apropie scadenta alegerilor locale, au intrat în vrie. Se agita, în zadar, zi si noapte, doar-doar vor gasi vreo combinatie salvatoare. Iar treaba asta e valabila si la PSD, si la PNL, si la PD-L, si la UNPR.

Primarul-problema al Iasilor, ciocoiul USL Gheorghe Nichita, a reusit marea „performanta” sa lase, timp de saptamâni întregi, orasul înzapezit, dar, în schimb, si-a deszapezit (pe banii contribuabililor, cum altfel?!) strada pe care locuieste el. Cazul este emblematic pentru modul arogant, nedrept si inechitabil în care unii indivizi înteleg sa abuzeze de functia publica. Asta îmi aminteste un alt fost primar, care, dintr-un cartier întreg, asfaltase si adusese utilitati doar pe strada unde îsi ridicase o vila somptuoasa.

Revenind la Nichita, cred ca e bine sa fac o precizare necesara: eu nu ma lupt de azi, de ieri cu ciocoii, ci dintotdeauna. Am dat de pamânt cu mafiotii din politica si cu slugile lor, pentru ca nu vreau ca puroiul acesta sa înece, ca o viitura mizerabila, întregul judet. Iata, de pilda, ce spuneam acum aproape un deceniu (la data de 9 septembrie 2003), în plenul Camerei Deputatilor: „Între 1996- 2003, la conducerea RAJAC Iasi s-a aflat Gheorghe Nichita, fost membru PD (1996- 2000), trecut ulterior la PSD, impus recent ca viceprimar interimar al Iasilor, cu perspectiva de a candida ca primar, în 2004, din partea PSD. Pentru cine nu stie, contribuabilii ieseni platesc cel mai ridicat pret din tara pentru apa furnizata: 18.750 lei/mc, la aceasta adaugându-se impozitul platit pe… apa de ploaie deversata în gradinile oamenilor în urma precipitatiilor (bir sinistru inventat de acelasi Nichita)”. Din pacate, personajul respectiv a ajuns primar si, de atunci încoace, a facut orasul praf si pulbere. Un motiv în plus pentru ieseni sa se gândeasca foarte bine înainte de a da girul pentru candidatii toxici pe care USL se pregateste sa-i lanseze la apa, ca pe niste bebelusi imaculati: Cristian Adomnitei (pentru presedintia Consiliului Judetean) si Gh. Nichita (pentru Primarie).

Vom reveni, pe larg, asupra lui Adomnitei (marioneta papusarului malefic Relu Fenechiu), pe care ne propunem sa-l trimitem în somaj politic (pe el, si, desigur, pe candidatul PDL+UNPR, a carui nominalizare întârzie, din motive de panica si lupte interne), pe termen nelimitat. Le-a trebuit mult tupeu acestor capuse ca sa se întoarca la locul faptei, sa mai suga o data. Oasele cu maduva sunt pregatite si îi asteapta. Însa, de data asta, ciolanarii si fripturistii de serviciu ai politicii iesene vor lua o mare teapa. Partidul Poporului – Dan Diaconescu le va închide în nas usa macelariei de la care au papat pe gratis atâtia ani. Punem, înca de pe acum, un afis în geam: ”FåRå CIOCOI!”. Poate vor pricepe.

Comentarii
  • vai de capul nostru FEREASCA DUMNEZEU sa iasa primar Nichita iar presedintele CJ Adomnitei ca suntem si mai mancati sau mancati in continuare IESENI TREZIREA sa avem mare grija pe cine votam daca vrem in continuare aceeasi balacareala si in primarie si n CJ oameni buni ieseni nu mai votati oameni buni nici Nichita nici Adomnitei nici PSD,PNL,PC(USL),PDL,UNPR,sunt niste ciocoi ordinari votati PP-DD …si aviz pt cei care cred ca sunt unul din PP-DD sau poate chiar HOGEA sau OAJDEA cum mai cred altii nu nu sunt sunt un simplu cetatean din iasi care vrea schimbarea in iasi cat sin in tara sa scapam de acesti meschini care neau calcat demnitatea in picioare sa votam un om la primarie care in ziua audientelor sa aplece urechea la problemele iesenilor la problemele orasului care sunt multe ,sa nu votam un animal care este acum la primarie care in ziua audientelor trimite ori un consilier ori pe unul din viceprimari ori se ascunde de iesenii care lau votat intrand sau iesind prin spatele primariei pt a nu fi vazut precum sobolanul…

Adauga un comentariu