Mozaic muzical

Obiceiul la care Marina Voica nu poate renunta. Este placerea vinovata a cantaretei: „Vreau sa ma vindec de aceasta boala”

Publicat: 22 ian. 2019
3

Marina Voica este una dintre cele mai indragite soliste de muzica usoara, iar melodiile sale au incantat generatii intregi. La 81 de ani, cantareata este tot timpul cu zambetul pe buze, plina de viata si are intotdeauna grija sa faca acele lucruri care ii bucura sufletul.

Placerea vinovata a Marinei Voica

Se spune ca orice om are o slabiciune si ca oricat de mult ar incerca sa renunte la acel lucru, eforturile se dovedesc a fi in zadar. Ei bine, acest lucru se aplica si in cazul Marinei Voica. Indragita cantareata are o placere vinovata si de-a lungul timpului, aceasta a tot incercat sa renunte la acest obicei, dar fara succes. Intr-un interviu acordat unui post de televiziune, cantareata a vorbit despre pasiunea ei pentru haine.

“Tot timpul imi cumpar haine. Eu urasc lucrurile scumpe. Vreau sa ma vindec de aceasta boala. Da, tin foarte mult la lucrurile mele, pentru ca imi aduc fericirea. Eu sunt si croitoreasa. Da, fac cumparaturi online”, a povestit Marina Voica in cadrul emisiunii “Vorbeste Lumea”.

Marina Voica este o femeie cocheta, iar acest lucru se vede de fiecare data cand apare in public, motiv pentru care nu este de mirare ca shopping-ul si hainele se numara printre pasiunile acesteia. In plus, pe langa muzica si haine, cantareata este indragostita de sofat. Cantaretei ii place foarte mult sa conduca, iar cand se afla la volan, aceasta nu asculta niciodata muzica.

“Da, da, imi place sa conduc. Eu nu ascult muzica atunci cand sunt in masina, pentru ca o respect prea mult. Eu ascult muzica atunci cand sunt in casa, cand am o anumita dispozitie – o dau tare”, a spus indragita cantareata.





Adauga un comentariu