Magazin

Obiceiuri care te pot face sa arati mai frumoasa

Publicat: 12 dec. 2017
1

Este foarte usor sa faci greseli in ceea ce priveste machiajul atunci cand ai prea multe informatii si nu stii cum sa le folosesti in favoarea tenului tau. Atunci cand vei realiza cate greseli faci fara sa iti dai seamna, vei fi cu mult mai atenta si nu vei mai permite ca acest lucru sa se intample pe viitor. Frumusetea ta este in joc, pana la urma. Sa nu ai impresia ca numai persoanele neinitiate in arta machiajului fac aceste greseli. Chiar si profesionistele pot gresi, asa ca indiferent ca esti sau nu novice in ale make-up-ului, cu siguranta aceste sfaturi iti vor fi foarte utile.
 
1. Nu iti speli pensulele. Toate ne facem vinovate de acest lucru din cand in cand. Chiar si make-up artistii celebri recunosc ca procesul curatarii pensulelor este cea mai enervanta parte a acestei meserii.

2. Folosesti bronzer pe toata fata. Daca vrei sa creezi iluzia unui bronz stalucitor, foloseste autobronzant, nu bronzer, daca nu vrei sa se vada o diferenta imensa intre gat si linia parului. In schimb, ai putea folosi cu succes bronzerul in zona pometilor, pe varful nasului, pe barbie si pe frunte pentru a mima cat mai bine bronzul natural.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

Adauga un comentariu