Eveniment-Social

Obiecte de arta si antichitati, dar si bijuterii si accesorii, la targurile de la Palas

Publicat: 22 nov. 2018
1

In acest sfarsit de saptamana, clientii ansamblului Palas isi vor putea completa sesiunile de shopping de la brandurile preferate cu propunerile unor targuri tematice, care pot fi sugestii inspirate de cadouri.

Pana duminica inclusiv, 28 noiembrie 2018, la parterul Atriumului Palas Mall se desfasoara doua targuri dedicate accesoriilor: Bag Expo si Expo Mineralia. Pentru doamne si domnisoare, Bag Expo propune o varietate de genti si rucsacuri in tendintele sezonului, cu design modern. Pasionatele de moda pot alege de la plicuri elegante, genti casual sau sport, genti si rucsacuri pentru laptop, posete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri din cristale Swarovski, pana la trollere si genti de voiaj. Pe toate le gasesc intr-o diversitate de modele, din piele naturala, piele ecologica, blana sau material textil, clasice sau cu forme deosebite, neutre sau in culori vii, minimaliste sau incapatoare, cu imprimeuri jucause si detalii originale. Si domnii pot alege portofele, serviete, borsete, curele, manusi si alte articole de marochinarie.

La Expo Mineralia sunt prezentate bijuterii si obiecte de decor din pietre pretioase si semipretioase, cu un design deosebit. Cercei, coliere, bratari, seturi pentru ocazii speciale realizate din roci, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii, le asteapta pe pasionatele de accesorii. Doritoarele pot afla si care sunt semnificatiile talismanelor si proprietatile lor, dar si sa isi creeze accesorii personalizate, in sectiunea workshop.

Vineri, in Atriumul Palas Mall se va instala Targul de Arta si Antichitati. Pasionatii de obiecte cu povesti de demult vor fi intampinati de numerosi colectionari din toate colturile tarii pentru a le prezenta piese aparte. Mic mobilier, bijuterii, discuri, aparate foto vintage, tablouri, statuete, lampi si obiecte decorative, numismatica, filatelie, argintarie si multe alte obiecte a caror frumusete a sporit odata cu trecerea anilor vor putea fi admirate si achizitionate de iubitorii de antichitati. Targul este organizat de Bucovinart si se va desfasura pana duminica inclusiv, 28 noiembrie.

Adauga un comentariu