Stiri si curiozitati

Obsesia micului Print George. William a dezvaluit ce ii place foarte mult fiului sau

Publicat: 20 sept. 2018

Printul William are, fara doar si poate, o familie foarte fericita. Este casatorit cu femeia vietii lui, Kate Middleton, care este o mama extraordinara, si are trei copii extraordinari: George, Charlotte si Louis.

Recent, William a vizitat Acorn Children’s Hospice, loc de care se simte foarte legat si in care are o stare de spirit fantastica, dupa cum spune chiar el. Datorita faptului ca se simte foarte bine in casa de copii deschisa de Printesa Diana in urma cu 30 de ani, Printul William a facut unele dezvaluiri despre micul Print George.

William i-a vazut pe niste copii care pictau si colorau dinozauri, afirmand in fata acestora ca fiul lui invata tot ce se poate despre aceste creaturi: „Dinozaurii sunt obsesia lui George“.

Copiii lui William nu-i spun Camillei ”bunica”. O striga intr-un mod care ar putea fi suparator, chiar jignitor

Majoritatea oamenilor au porecle, iar membrii familiei regale britanice nu fac exceptie. Astfel, Camilla Parker Bowles, sotia printului Charles, nu e strigata ”bunica” de nepotii sai. Iar porecla aleasa ar putea parea nu doar suparatoare, ci chiar jignitoare.

Pe scurt, nepotii Camillei, printre care si printul George sau printesa Charlotte, ii spun ”GaGa”, care in limba engleza are mai multe intelesuri. Poate insemna ”nebuna”, dar si ”senila”. Oricare dintre intelesuri ar fi cel adevarat, cu siguranta nu e unul magulitor la adresa bunicii lor vitrege.

”Propriii nepoti ma striga GaGa. Nu stiu daca cred ca sunt asa (nebuna sau senila – n. red.), dar e amuzant si foarte dulce”, declara Camilla, in varsta de 71 de ani.loading...

Adauga un comentariu