Actualitate

Ocazie unica pentru cei care se imbraca cu haine originale. Branduri de renume, vandute cu preturi care te lasa cu gura cascata

Publicat: 15 ian. 2017
1
@ Imbracaminte, incaltaminte si accesorii produse de branduri internationale de renume sunt vandute la super preturi @ Un lot enorm de haine originale este scos la vanzare in Iasi, iar cei care prefera marcile originale au o sansa unica @ Hainele au fost confiscate de ANAF, de la un mare distribuitor pe piata locala, care se confrunta cu grave probleme financiare, motiv pentru care se organizeaza o licitatie pentru hainele care valoreaza peste un miliard de lei vechi
 
Cei care prefera sa se imbrace cu haine produse de branduri de renume international au o sansa unica la Iasi, dupa ce ANAF a scos la vanzare un lot imens de imbracaminte, incaltaminte si accesorii care a fost confiscat de la unul dintre cei mai mari distribuitori din piata locala. Este vorba despre un lot in valoare de 157.624 lei, care contine imbracaminte pentru copii, femei sau barbati si incaltaminte sport, precum si genti, ceasuri sau chiar bijuterii. Produsele au fost confiscate de la cunoscutul distribuitor SC. Vogue Clothes SRL din Iasi, care se confrunta cu mari probleme financiare, motiv pentru care produsele originale au fost confiscate de autoritatile fiscale, pentru a se recupera prejudiciul adus statului roman.

„În temeiul art.250 alin. (2) din Legea 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, se face cunoscut ca în ziua de 26, luna ianuarie, anul 2017, ora 10:00, in localitatea Iasi, str. Anastasie Panu nr. 26, se vor vinde prin vânzare la licitatie, urmatoarele bunuri imobile, proprietate a debitorului: SC. Vogue Clothes SRL, cu domiciliul fiscal în Iasi, str. Lotrului nr.13: imbracaminte (copii; femei; barbati) incaltaminte (sport); accesorii (genti; ceasuri; bijuterii; ciorapi; etc.). Stocul de marfa a fost achizitionat în anul 2014 – coeficientul de uzura morala a fost estimat la 20 procente. Marfurile se afla în spatii de depozitare în Iasi, Calea Chisinaului nr. 26 (incinta Iasiconf)”, precizeaza conducerea Agentiei de Administrare Fiscala Iasi.
 

Distribuitorul iesean de haine a uitat sa-si plateasca datoriile
 
Compania SC. Vogue Clothes SRL din Iasi, care a fost infiintata inca din anul 2012, figureaza cu datorii totale de 781.840 lei, in conditiile in care veniturile totale ale firmei sunt de 80.692, iar cheltuielile totale in valoare de 216.832 lei. O mare parte din datorii vine ca urmare a neplatii chiriei pe care firma o datoreaza catre Netbridge Development SRL, companie care detine mai multe spatii de depozitare.

„Ordona debitoarelor sa plateasca creditoarei, în solidar, în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei ordonante, suma de 1.764,69 lei reprezentând debit chirie, suma de 12.529,30 lei reprezentând penalitati de 1 la suta pe zi de întârziere pentru neplata chiriei, urmând ca penalitatile sa curga in continuare pana Ia plata efectiva a debitului principal, suma de 1.177,01 lei reprezentând debit utilitati, a sumei de 2.315,71 lei reprezentând penalitati de 0,3 la suta pe zi de întârziere pentru neplata utilitatilor, urmând ca penalitatile sa curga in continuare pana la plata efectiva a debitului principal, suma de sumei de 460,70 lei reprezentând despagubiri lipsa de folosinta”, se arata intr-una dintre deciziile judecatoresti prin care compania SC. Vogue Clothes SRL a fost obligata sa plateasca datoriile catre creditori.
Comentarii
 • Articolul este unul mincinos, scris de niste mincinosi de la BZi!!!! am verificat la ANAF si la vama si NU AU ASA CEVA !!! ARTICOLUL ESTE BAZAT PE MINCIUNI !! Am vorbit inclusib la Iasiconf si nu au auzit de aceasta marfa !!
  NU MAI UMPLETI PAGINA CU MINCIUNI !!! Faceti articole pe bune !!

  • Poate articolul e real si te-au mintit cei cu care ai vorbit.
   Poate cei cu licitatia vor sa participe la licitatie numai rudele lor, asa e in Romania.

 • ANUNŢUL PRIVIND VÂNZAREA PENTRU BUNURI MOBILE

  În temeiul art.250 alin. (2) din Legea 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, se face cunoscut că în ziua 26 de , luna ianuarie , anul 2017, ora 10,00, in localitatea Iaşi, str. Anastasie Panu nr.26 se vor vinde prin vânzare la licitaţie, următoarele bunuri imobile, proprietate a debitorilor: 1. SC. VOGUE CLOTHES .SRL cu domiciliul fiscal în Iasi, str. Lotrului nr.13; bl.B28; et.4;ap.3; CUI 30060900. Marfurile se afla în spatii de depozitare în Iasi, Calea Chisinaului nr.26 (incinta IASICONF); 157.624 TVA 19%
  Dosar executare nr.1220 Bunurile enumerate se afla in custodia debitorului. Pentru informatii suplimentare va puteti adresa la sediul AdministratieiJudetene a Finantelor Publice Iasi,mezanin,cam. 107, telefon 213332,int.2110 sau 2236 – Executor Fiscal -Ignat Florina.

Adauga un comentariu