Bursa Barfelor

Of, viața mea! Arăgăzel Pompa s-a îmbătat de supărare că nimeni nu i-a spus „La mulți ani”

Publicat: 23 mai 2020

Nu puteam lăsa să treacă această zi fără să dăm o bârfuliță mică și cu cel mai slab președinte de Cejău din istoria târgului Ieșilor. Ei bine, ați ghicit deja că este vorba despre Arăgăzel Pompa! Șăfălăul de la Cejău și-a sărbătorit ieri ziua de nume, că a fost Sfântul Arăgăzel. Bineînțeles că sărbătoarea lui e cu cruce neagră, că nu putea fi chiar cu cruce roșie. Oricum, Arăgăzel s-a lăudat peste tot ieri că este ziua lui de nume, poate-poate îl mai bagă cineva în seamă să-i spună „La mulți ani”. Săracul a văzut că nu-l felicită nimeni, s-a dus acasă și s-a apucat de băut! Bine, vorba vine, că el se îmbată imediat, după prima sticlă de vin.

Acum, babelor bârfitoare le este milă de Arăgăzel și i-ar ura „La mulți ani”, numai că nu-i vrem răul! Că urarea asta cu la mulți ani are mai multe conotații și dacă luăm în considerare afacerile penale făcute de el ba cu Agențiunea Mediului, ba cu Poștalionul Român, mai că ne gândim că la următoarea aniversare va fi într-un loc frumos, din Copou, acolo unde sunt gratii multe. Ups, nu trebuia să spunem de afacerile astea? Gata, că mai multe nu vă povestim azi, dar bombele cu Arăgăzel vin în perioada următoare
Comentarii
  • La Multi Ani! Maricel. Sa traiesti si sa cresti mare, azi in zi de sarbatoate. Multa muie iti daruiesc si o pula-n cur iti proptesc. Pe Mihaela o pun sa-mi faca labă si sa mă lingă-n cur o zi intreagă!!!

Adauga un comentariu