Eveniment-Social

Oferta EXCEPTIONALA de turism de la SindiTour

Publicat: 04 iul. 2014

Agentia de turism Sindi Tour, detinuta de USLIP Iasi a reusit performanta ca in decursul ultimilor trei ani sa se transforme dintr-o agentie locala intr-una de anvergura nationala.

In prezent, Sindi Tour are clienti din peste treizeci de judete ale Romaniei, impunandu-se prin oferte fara concurenta. Acest lucru a fost posibil datorita unor contracte fara intermediari intre agentie si proprietarii unitatilor hoteliere de pe litoral si de la munte.

In acest an agentia controlata de USLIP Iasi va propune vacante de neuitat la preturi pentru toate buzunarele. Printre cele mai atractive oferte turistice promovate de Sindi Tour se numara Hotelul Siret *** cu un tarif de 683 lei/ persoana pentru un sejur de 6 nopti, care include cazare si masa; Hotelul Hora *** cu 675 de lei/ persoana/ sejur, incluzand aceleasi servicii turistice, iar lista poate continua cu hoteluri din statiunile urmatoare: Mamaia (Hotel Venus**-645lei sejur/ persoana; Malibu ****-995 lei/ sejur/ persoana), Neptun (Hotel Recif***-689lei/ sejur/ persoana), Eforie Nord (Hotel Diana**-293lei sejur/ persoana-cazare).

Agentia dispune si de oferte din Grecia sau Turcia, dintre care amintim oferta de la Hotelul Ismaros****, Grecia, cu un tarif de 39 euro/ persoana/ zi.

Optiunea pentru Sindi Tour garanteaza siguranta sejurului dumneavoastra, agentia aflandu-se in topul celor mai de incredere agentii ce aduna un numar impresionant de clienti fideli, care revin in fiecare an.

Detalii pe http://www.sinditour.ro/

Tags:
Comentarii
    • ALBUT ESTE URMARIT DE POLITIE PT CA A LUAT DREPT DE SMECHER DE LA TOATE AGENTIILE DE TURISM DIN NORDU MOLDOVEI,ASA CIND VA CALCA SAL SCUIPATI PA ANIMALU DE albut aurelian SI SAI SPUNETI SA SE SPELE CA MIROASE A BALEGA?

  • Sindicatele si-au facut agentii de turism. In beneficiul cui sunt acestea? Ce bani sunt folositi?
    De cand exista aceste agentii ale sindicatelor, personalul din invatamant nu mai primeste bilete gratuite in vacante. E o legatura intre acestea?

Adauga un comentariu