Local

Oferte de nerefuzat de Paste! Iata unde pot merge iesenii si cat ii costa

Publicat: 20 mart. 2016
1

@ Anul acesta, Pastele cade pe 1 mai, acesta fiind un motiv de sarbatoare in plus @ Deja multi ieseni si-au rezervat vacanta, iar ca in fiecare an, cea mai cautata zona este Bucovina

A mai ramas putin pana la Paste, iar agentiile de turism se intrec in oferte pe plan local si international. Multi dintre ieseni aleg sa petreaca ziua de 1 mai si Pastele totodata aproape de casa, in Bucovina, insa o parte aleg sa plece catre statiunile de pe litoral. De aceea, reprezentantii agentiilor de turism au lansat deja oferte tentante pentru toate buzunarele.

„Pana acum sunt destul de multi ieseni care au cerut oferte pentru Paste. Cele mai multe solicitari au fost in Romania, Bucovina si statiunile de pe litoral. In aceasta perioada hotelierii se pregatesc deja pentru a primi turistii si promit vacante de neuitat”, a declarat Ramona, reprezentantul unei agentii de turism din Iasi. Ofertele de Paste vin de regula cu trei nopti de cazare si trei mese pe zi. Bineinteles, in seara de Inviere turistii vor avea pe masa bucate traditionale romanesti, pregatite din carne de miel, iar ouale rosii nu vor lipsi.

La mare, de Paste

Ofertele de pe litoral nu difera foarte mult de cele din zona Bucovinei. De expemplu, doua persoane, pentru trei nopti de cazare la un hotel de trei stele din Mamaia la All inclusive trebuie sa achite 1.200 de lei. In oferta intra masa traditionala de Paste, acces la centrul SPA si sala de fitness.

„Pe litoral ofertele nu sunt la fel de diversificate ca la munte, insa destul de multe complexuri au anuntat ca odata cu deschiderea oficiala a sezonului estival, vor primi turisti, iar Pastele va intensifica sarbatoarea. Preturile pleaca de la 80 de lei pentru o noapte de cazare plus mic dejun si pot ajunge pana la 240 de lei, la All inclusiv”, a adaugat agentul de turism. Astfel, cei care nu si-au facut inca o rezervare pentru vacanta de Paste si de 1 mai ar trebui sa se grabeasca. Chiar daca mai sunt locuri de cazare, cele mai bune oferte se vand imediat. In functie de preferinte, iesenii care nu vor sa stea acasa de Paste pot alege sa plece intr-o statiune din tara sau de peste hotare. In Bulgaria mai multe lanturi hoteliere au lansat deja oferte de „nerefuzat”. Si acolo Pastele poate fi petrecut la malul marii, la pret promotional.

Adauga un comentariu