Magazin

Oferte de nerefuzat la bocancii de la MOJA, de Black Friday

Publicat: 11 nov. 2021

Pregătește-te pentru shopping online, vineri 12 noiembrie! MOJA Concept te așteaptă cu reduceri de nerefuzat la toate produsele. Cele mai populare perechi de încălțăminte, respectiv bocancii iconici ai magazinului vor avea prețuri reduse cu până la 130 lei! Este șansa ta să îți completezi colecția de încălțăminte și să te bucuri de cei mai frumoși bocanci, realizați din piele naturală, în România, de către designeri locali.

Încălțămintea de la MOJA și în special bocancii, se adresează doamnelor și domnișoarelor care adoră să iasă în evidență prin ținute. Sunt realizați astfel încât să poată fi purtați în orice anotimp, chiar și în sezonul cald. Dacă îți place să mergi la concerte și festivaluri, atunci știi că ai nevoie de încălțăminte adecvată, care să îți protejeze picioarele și care să îți ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a dansa și a sta în picioare multe ore. Sunt ideali chiar și la mare, dacă nu suporți senzația de nisip care îți intră în sandale sau dacă nu vrei să te usture picioarele de la temperaturile prea ridicate.

Bineînțeles, trebuie să menționăm și faptul că orice ținută arată complet diferit dacă o asociezi cu bocanci dama. În cazul în care vrei să porți o rochie vaporoasă, dar nu îți dorești o ținută elegantă, alege o pereche de bocanci și o geacă din piele. Este ținuta ideală pentru serile lungi de vară, petrecute la malul mării sau pentru primele zile de toamnă, când temperaturile te derutează și nu știi exact ce să porți.

De Black Friday, vei putea cumpăra cei mai populari bocanci de la MOJA, la prețuri excelente. Printre acești se vor regăsi și următoarele modele: Bocanci negri Combat 2.0, Bocanci Negri Bold și Bocanci Mannia Winter Edition. În cele ce urmează, îi vom prezenta pe fiecare, pe rând și cu siguranță te vei îndrăgosti și tu de aceștia.

Având în vedere că ne mai despart doar câteva săptămâni pâna la venirea oficială a iernii, primii bocanci pe care îi recomandăm oricui dorește încălțăminte de calitate, care să arate excepțional sunt aceștia: Bocanci MANNIA WINTER EDITION. Sunt perfecți pentru zilele friguroase, având în vedere că sunt realizați din piele naturală texturată, fără decupaje. Sunt decorați cu catarame argintii, astfel că vor ieși foarte ușor în evidență.

Dacă îți dorești încălțăminte versatilă, care să se integreze perfect în ținute diferite, atunci alege această pereche de Bocanci negri COMBAT 2.0. Sunt bocanci înalți, care vor conferi oricărei ținute personalitate și care îți vor ține de cald chiar și în cele mai friguroase zile.

Nu în ultimul rând, îți prezentăm și acești Bocanci negri BOLD, perfecți pentru toate persoanele care adoră aplicațiile metalice. Au o talpă înaltă, de 5 cm și sunt foarte comozi. Îi poți integra în numeroase ținute.

Nu uita că acești bocanci și nu numai, pot fi achiziționați la un preț excelent, vineri pe 12 noiembrie, de Black Friday de la MOJA!

sursa foto: www.moja.ro

Adauga un comentariu