Calatorii

Oferte de sărbători la TAROM: bilete la preţuri începând de la 119 euro

Publicat: 11 dec. 2019
Oferte de sărbători la TAROM
Oferte de sărbători la TAROM

Oferte de sărbători la TAROM. Motive de bucurie pentru cei care aleg ca mijloc de transport avionul comercial. Compania naţională aeriană de stat TAROM scoate la vânzare în luna decembrie bilete cu preţuri începând cu 119 euro, dus-întors, potrivit unui comunicat al companiei.

Oferte de sărbători la TAROM. Bilete de avion de la 119 euro

Astfel, în perioada 9 – 31 decembrie, clienţii pot achiziţiona bilete de avion de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rutele dintre Bucureşti şi Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon.

La tarife de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate bilete către Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan şi Nişă, cu plecare din Capitală. De asemenea, de la 159 de euro dus-întors, vor costa biletele achiziţionate între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Transport gratuit la bagaje

Toţi pasagerii TAROM vor beneficia gratuit de transport al bagajului de cală şi al bagajului de cabină. De asemenea vor beneficia de catering la bord, respectiv check-in. Pe cursele operate de TAROM, transportul echipamentelor sportive de iarnă este gratuit.

Oferta este valabilă în perioada 15 ianuarie – 31 mai 2020 (data ultimului retur). Aceasta este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Adauga un comentariu