Local

Oferte pentru toate gusturile la Iasi! Cum sa iti satisfaci pana si cele mai nebune fantezii erotice!

Publicat: 07 aug. 2015
1

Ziarele si site-urile de publicitate din Iasi ofera zeci de numere de telefon ce directioneaza clientii doritori de fantezii erotice catre dame de companie si linii erotice. In ultimul timp, persoanele ce vor sa se angajeze intr-o relatie cu alti oameni care le impartasesc ideile, oricat de ciudate ar fi ele, apeleaza la internet si la site-urile de online dating. Aici ei isi gasesc perechea potrivita si pot stabili o intalnire in privat.

Barbatii sunt cei care recurg cel mai frecvent la astfel de servicii, ei cautand o aventura de o noapte cu una, doua sau chiar mai multe femei. Aventurile nu sunt exclusive pentru barbati, doritoarele avand si ele posibilitatea sa apeleze la astfel de servicii sau sa se implice daca prietenul lor isi doreste o partida de sex in trei, dar cel mai bine ar fi sa te gandesti de doua ori inainte sa te avanti. Damele de companie, usor de gasit in ziarele publicitare, care iti ofera o noapte de neuitat accepta tot felul de aventuri, printre care si sexul in trei, fie ca se intampla cu doi barbati, fie cu doua femei, barbatii avand intotdeauna posibilitatea sa vina ei cu o a treia persoana, de preferat prietena, sotia.

Totul se poate petrece in intimitatea casei tale, la domiciliul fetelor, ba chiar, de ce nu, in aer liber daca vorbesti destul de frumos. Tariful incepe de la 100 de lei pe ora, ajungand si pana la 400 de lei ora in cazul companioanelor de lux. Cei care beneficiaza de astfel de servicii, pentru o suma de bani in plus, pot intretine si relatii sexuale care au un caracter dominator, fantezii cu ceara fierbinte, chiar si loviti daca isi doresc cu adevarat asta.

Fetele care prefera o aventura cu o alta reprezentanta a sexului frumos pot apela si ele la numerele de telefon care impanzesc spatiile publicitare. In cazul lor, escortele promit sa se poarte gentil, iar daca sunt destul de curajoase, pot folosi jucarii sexuale, costume din latex si ce alte idei nebune le mai vin celor care platesc.

Deseori indeplinirea acestor fantezii, in cazurile cuplurilor, conduc la altercatii intre parteneri si distrug o relatie ce era perfect sanatoasa inaintea punerii in practica a dorintelor erotice, de aceea majoritatea persoanelor care iau hotararea indrazneata prefera sa stabileasca unele reguli inaintea de a da frau liber poftelor.

Adauga un comentariu