Local

Oferte valabile doar in reclame! Zeci de clienti ameninta firma cu reclamatii!

Publicat: 26 nov. 2014
1

@ Au umplut spatiul virtual cu reclame, dar au lasat stocurile de marfa goale @ Clientii sunt dusi cu vorba zile la rand in speranta ca vor putea beneficia de ofertele promise

Una dintre cele mai mari companii de telefonie mobila din Romania este pusa la zid de clienti pentru ultima campanie de reduceri organizata. Desi internetul si media sunt pline de reclame care trimit catre magazinul online al companiei, in care se promit zeci de telefoane la preturi mult reduse, stocurile se pare ca au fost extrem de mici. Astfel, mai multi clienti s-au plans ca nu au reusit sa cumpere un telefon, desi au incercat inca de la deschiderea promotiei. Conform reclamelor facute de compania de telecomunicatii, ofertele de Black Friday din acest an dureaza peste o saptamana. Asa cum a anuntat si prin comunicate oficiale, Orange a dat startul campaniei „Black Friday toata saptamâna” exclusiv în magazinul online, campanie ce aduce sute de modele de produse cu reduceri de pâna la 100 la suta în perioada 22 noiembrie – 1 decembrie. „În aceasta perioada atât clientii existenti, cât si clientii noi, îsi vor putea achizitiona telefoane si tablete de top precum iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4 zoom, HTC One, iPad mini, iPad cu ecran Retina, cu un nou abonament sau cu prelungirea celui existent”, anunta printr-un comunicat de presa Orange. Cu toate acestea, experientele clientilor sunt departe de reclama.

„Am incercat inca din prima zi sa achizitionez un telefon de pe site-ul Orange. Am acumulat de-a lungul ultimilor ani puncte Thank You in valoare de peste 200 de euro si voiam sa imi cumpar un telefon bun. Cand am vazut ca niciunul din telefoanele mai bune din oferta nu era disponibil, am sunat la serviciul clienti. Mi-au spus sa astept ca stocul va fi refacut. Am incercat sa comand si un iPhone 6, telefon din afara ofertei de Black Friday si am patit acelasi lucru. Am lasat si e-mail pentru a fi contactat in caz ca telefonul avea sa reapara pe stoc, am sunat la Orange de mai multe ori, insa degeaba. Am impresia ca trag de timp ca sa nu mai fie valabile ofertele”, declara avocatul Catalin Boacna, un client vechi al Orange. Biroul de Presa al Orange Romania nu a putut fi contactat, in ciuda insistentelor reporterilor BUNA ZIUA IASI.

Comentarii
Adauga un comentariu