National

OFICIAL! Ce salarii vor avea bugetarii. Vezi grila

Publicat: 19 ian. 2016
1
In curand urmeaza sa se stabileasca daca bugetarii vor fi platiti conform noii grile de salarizare, asa cum a fost propusa in Legea Salarizarii Unitare. Noua grila va avea un raport intre salariul de baza minim si cel maxim in sectorul bugetar de 1 la 18. Potrivit noii grile, primarul Capitalei va castiga 17.600 de lei pe luna, iar un medic stagiar 2.702 lei. De precizat faptul ca aceste cifre sunt brute, astazi urmand sa se decida daca propunerea va fi acceptata.
Comentarii
 • ceia ce mi se pare aiurea este ca Bugetarul este de fapt salariatul privatului, cel care plateste taxe si impozite catre statul Roman, a celui care munceste cate 12 ore pe zi pe santier in ploaie, viscol sau canicula si culmea e ca Bugetarul are salar mai mare decat Angajatorul( tu muncitorul de rand), comic?

  • Adica vrei sa spui ca bugetarul nu plateste taxe??. Ce zici de patronii care angazeaza pe pe (ex. 2000 lei) si dau minimul pe economie si restul in plic la sfarsitul lunii (ca sa nu plateasca prea multe taxe).

  • Dar tu cum crezi c-ai ajuns angajator = evazionist= HOT, PROSTANE ?
   Spitalul in care te-a kkt ma-ta a fost construit cu bani de la buget..
   Doctorul si asistenta care te-au scos din pilda ma-tii (mare greseala!) erau bugetari…
   Scoala (…nu stii tu ce-i aia, roaga un copil de clasa a II-a sa-ti spuna) a fost construita tot cu bani de la buget…
   Invatatoarea, profesorii care au incercat (nu au reusit) sa faca om din tine erau tot bugetari…
   De universitate nu amintesc, pentru ca te-as jigni.
   Politistii, pompierii si militarii care te apara de rele sunt tot bugetari.
   De prostie sa stii ca nu te poate apara NIMENI.
   Popa care te-a botezat, cununat si care o sa te duca la loc cu verdeata, tot de la buget ia banii.
   Bugetari mai sunt.. cel care te-a inregistrat la fatare, cel care ti-a dat buletinul, cel care te-a casatorit (ofiterul starii civile).
   Si mai sunt…, dar tu esti prea retardat ca sa intelegi.

   • Vasile să ştii că nu toţi ştiu ce-i ăla bugetar.Dacă tu te crezi deştept explică-i frumos omului,nu-l jigni.Prin felul în care te-ai exprimat în comentariu ţi-ai pus singur o etichetă nu tocmai bună ca să zic aşa.Pe viitor ar fi bine să fii ceva mai calm.

 • mosu, daca nu stie omul ce inseamna bugetar atunci sa taca, eu sunt satul de astfel de specimene, care atunci cand vin in fata unui functionar public pretind sa le fie rezolvate problemele fara a se tine cont de legislatia in materie.
  daca nu li se poate rezolva problema cum doreste el atunci vine petentu cu remarca : ,,eu te platesc,,, m-am saturat de astfel de indivizi

Adauga un comentariu