Cancan ultimă oră

Oficial! Florin Salam și Roxana Dobre au făcut anunțul pe care toți fanii îl așteptau

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Va avea loc nunta anului! Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele pentru totdeauna, iar marele eveniment va avea loc pe plajă. Sunt împreună de șase ani, au trei copii, dar… nu au ajuns încă în fața altarului. Și asta pentru că atunci când hotărau să facă acest pas, intervenea mereu altceva. Acum, însă, cei doi sunt deciși să se căsătorească, în ciuda altor obstacole care vor apărea. Florin Salam și Roxana Dobre vor face nunta anul viitor, pe o plajă, peste hotare. Viitoarea mireasă va purta două rochii și abia așteaptă să devină… doamna Salam!

”O să facem și nunta, în sfârșit. A fost pierderea tatălui… Nu am făcut nuntă pentru că am trecut tot timpul prin momente triste. A fost pierderea tatălui meu, a fost pierderea socrului, după au fost vorbe urâte la adresa familiei mele că s-a zis că am fugit, ba că am plecat.

Eu îmi doresc foarte tare, aia civilă nu mă interesează, aia în fața lui Dumnezeu e importantă pentru mine. O să îi iau numele, dar cred că o să rămân și cu numele meu. Vrem să fie pe plajă și nu aici în România. O să fie foarte tare. Având în vedere că va fi pe plajă, vreau două rochii. Una mai de mireasă și una din mătase, la mișto. Eu nu am știut. M-a luat prin surprindere. Nu l-am zăpăcit niciodată cu asta. Am multe inele de logodnă. M-a cerut de la mama”, a spus Roxana Dobre.

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună 3 copii

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Cuplul are împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Florin Salam mai are doi copii cu fosta lui soție, Fănica, care a murit în urmă cu 10 ani.

Adauga un comentariu