Sport

OFICIAL! Primul transfer al iernii în Copou. Jucatorul a semnat pe 5 ani

Publicat: 10 ian. 2017
1
CSM Poli Iasi a oficializat, astazi, primul transfer al anului. Fundasul stânga Ionut Pantîru (20 de ani) a semnat cu gruparea din Copou un contract pe 5 ani. CSM Poli va plati clubului de liga a III-a stiinta Miroslava suma de 10.000 de euro, plus 10 la suta dintr-un transfer ulterior. 
 
„Pantîru a semnat pe 5 ani, este primul nostru transfer din acest an. Este un copil cu calitati, talentat si îi dorim bun venit la clubul nostru. Vom plati suma de 10.000 de euro clubului din Miroslava, plus 10 la suta dintr-un transfer ulterior”, a declarat presedintele executiv al lui CSM Poli Iasi, Florin Prunea
Pantîru a jucat în toate partidele din turul campionatului Ligii a III-a si a marcat trei goluri.

Tânarul jucator a început fotbalul în clasa a VII-a la LPS Iasi, cu prof. Marian Andrei. A fost un an la Academia Hagi, dupa care a revenit la LPS Iasi, unde a terminat junioratul. Ionut Pantîru a ajuns la Miroslava în luna ianuarie a anului trecut, de la Sighetul Marmatiei, formatie la care a activat jumatate de an. Altfel, CSM Poli a reziliat contractul cu atacantul italian Gianmarco Piccioni.

Adauga un comentariu