National

OFICIAL! PRU a strans cele 200.000 de semnaturi! Vor candida la Parlamentare

Publicat: 10 oct. 2016
1
Bogdan Diaconu a anuntat pe pagina sa de facebook ca Partidul Romania Unita a reusit sa stranga cele 200.000 de semnaturi necesare inscrierii in alegerile parlamentare.
 
Intr-o postare pe Facebook, liderul Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, a anuntat ca formatiunea sa a strans semnaturile necesare pentru inscrierea in cursa electorala. „Partidul Romania Unita a strans semnaturile necesare pentru inscrierea in alegeri. In acest moment, sunt centralizate si indosariate 200.000 de semnaturi si mai asteptam sa ajunga din teritoriu, pana miercuri, inca 100.000 de semnaturi.
PRU demonstreaza astfel ca este un partid serios si bine organizat.
Multumesc tuturor membrilor si simpatizantilor PRU pentru efortul depus si pentru implicare!”, a scris Bogdan Diaconu pe pagina sa de facebook. 
Pana acum, PRU este singurul partid nou care se poate inscrie in alegerile parlamentare. USR a reusit sa stranga 90.000 de semnaturi pentru inscrierea in alegerile parlamentare dintre cele 200.000 necesare, a anuntat sambata, la Alexandria, vicepresedintele formatiunii, Clotilde Armand. Termenul limita pentru depunerea semnaturilor este 27 octombrie.
Comentarii
Adauga un comentariu