Telefoane mobile

Oficial Samsung: Galaxy S5 va fi lansat in cadrul Mobile World Congress 2014

Publicat: 03 ian. 2014

Iata ca nici macar nu a inceput primul eveniment tehnologic major al acestui an, CES 2014, si avem deja vesti despre lansarile care planificate pentru MWC 2014 (Mobile World Congress), ce se va desfasura intre 24 si 27 februarie, in Barcelona. Samsung Galaxy S5 este primul device important confirmat pentru lansarea la MWC, scrie GSMArena.

Stirea nu se bazeaza pe zvonuri, ci vine chiar de la vice-presedintele companiei si seful departamentului strategie de design al Samsung, Dong-hoon Chang. El ar fi facut o serie de afirmatii, neoficiale, intr-o discutie cu un jurnalist al unei publicatii sud-coreene.

din spusele lui Dong-hoon Chang rezulta ca Galaxy S5 va ajunge pe piata in mai multe variante, cel putin din punct de vedere al materialelor folosite pentru carcasa. Asa ca ne putem astepta la un design metalic, asemanator celui consacrat de HTC ONE, dar si la o versiune cu display flexibil. Oficialul Samsung nu a dat mai multe detalii.

Va reamintim ca informatii recente faceau referire la o posibila lansare a unui terminal premium de la Samsung, Galaxy F, si care ar avea un design metalic.loading...

Adauga un comentariu