Sport

OFICIAL! Un antrenor de top preia o echipa din Romania

Publicat: 18 sept. 2015
1

CSM Bucuresti îsi aduce pe banca tot un danez: Kim Rasmussen este noul antrenor al „tigroaicelor”, dupa demiterea lui Mette Klit. Danezul în vârsta de 43 de ani ocupa functia de selectioner al nationalei feminine a Poloniei: s-a clasat pe locul 4 la Campionatul Mondial din 2013. Danezul a fost la un pas sa ajunga si la HCM Baia Mare în aceasta vara.

Constantin Caliman, director general la CSM Bucuresti, a anuntat: „Am convenit de comun acord sa încheiem contractul atât cu Mette, cât si cu Vetkova. Va fi prezentat în week-end sau luni noul antrenor cu care ne-am înteles si Kim Rasmussen va fi noul antrenor la echipa de handbal feminin”.

În meciul cu HC Zalau, fetele de la CSM Bucuresti vor fi conduse de pe banca de Adrian Vasile, ca antrenor interimar. Acelasi Caliman a adaugat: „Zalaul a avut si un start foarte bun în campionat, domnul Tadici este un antrenor foarte bun si cu o personalitate puternica. Speram sa câstigam într-o maniera clara si sa ne respectam unul pe celalalt”.
Rasmusen a început cariera de antrenor în 1990, lucrând cu echipe de tineret. Dupa aceea, si-a petrecut 8 ani la cârma formatiei daneze Lyngby HK.

Adauga un comentariu