National

Ofiter in rezerva al SRI: Va spun cu siguranta ca Mugurel Isarescu e ofiter inca activ

Publicat: 18 aug. 2015
Un ofiter in rezerva al SRI, Adrian Radu, a explicat prin intermediul unei interventii telefonice, in cadrul unei emisiuni TV, ca exista certitudinea ca guvernatorul BNR este inca ofiter activ.
„Din punctul meu de vedere va spun cu siguranta ca Mugurel Isarescu e ofiter inca activ al unui serviciu de informatii. Eu am informatii, dovezi, probe de la sefi de unitati care mi-au confirmat asta dupa 1990, ceea ce e foarte grav in Romania”.

Citeste si  Un jurnalist celebru arunca BOMBA! Ce facea Mugur Isarescu inainte de 1989! Dezvaluirea 

Radu a precizat ca exista informatii potrivit carora „Ponta ar fi fost racolat dupa 1989, pentru tata socru sunt indicii ca a fost ofiter acoperit al securitatii, iar fostul presedinte al tarii afirma ca Ponta e ofiter acoperit”, dar  „Isarescu e sigur ofiter acoperit si a fost ofiter al securitatii”.
„Eu va dau foarte multe exemple de ofiteri ai securitatii care activeaza legal in cadrul SRI„, a adaugat Radu caruia i s-a cerut sa dea un nume. „Marin Constantin” a fost primul nume dat de barbat.

Citeste si  Moise Guran, despre Codul Fiscal: Isarescu a cedat presiunii CE. De acum incolo, discutia e politica 

Intrebat cui apartine vina, Radu considera ca „vina nu e a lor. Sunt foarte multi oameni de afaceri, oameni potentiali. Incepand din ’93-94, de cand era domnul Magureanu la conducerea SRI, s-a constituit in mod oficial statut de ofiter acoperit”.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit