Actualitate

OLE! Seara Spaniolă la Mamma Mia! LIVE Cooking Show LUNI 29 iunie ora 18:00 la Terasa Mamma Mia

Publicat: 29 iun. 2020

Mamma Mia Restaurant & Catering invită toți ieșenii într-o călătorie culinară unică! Se vor pregăti în aer liber, într-o atmosferă relaxantă de vară și cu muzică tradițională, specialități ale bucătăriei spaniole: Paella cu Fructe de Mare, Deliciu Spaniol (LIVE Cooking SHOW) și Sangria. Bucătarii Mamma Mia vor găti în fața ta! Clienții se vor putea bucura și de vinuri din gama Regno Recaș: alb sec, roze, roșu sec și roze demisec, recomandate de somelierii noștri.

“ Am vrut să organizăm un eveniment care să stârnească interes, curiozitate și poate cel mai important, posibilitatea ieșirii din tipar. De multe ori ajungem într-un restaurant și comandăm aceleași preparate, răcoritoare sau vinuri. Din acest motiv vă propunem explorarea unei noi selecții, cea a bucătăriei spaniole. Poate pe viitor și din alte zone ale lumii!”

Chiar dacă ești un începător într-ale bucătăriei spaniole, vei deveni rapid un cunoscător al preparatelor clasice pe care toată lumea le iubește!

Rezervări și informații suplimentare la 0762.662.642

Începe săptămâna alături de prietenii tăi la SEARA SPANIOLĂ, LUNI, 29 iunie începând cu ora 18:00 la Terasa Gulliver #MammaMia.

 

Adauga un comentariu