National

Olguţa Vasilescu, reacție dură după ce ministrul Muncii a afirmat că ia în calcul reducerea salariilor: „Luaţi de la Violeta Baubau!”

Publicat: 02 apr. 2020

Olguţa Vasilescu reacţionează după ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că se ia în calcul reducerea salariilor bugetarilor în contextul crizei Covid-19.

„Trei ani de zile, cât am fost la guvernare, nu au făcut altceva cei de dreapta decât să atace legea salarizării şi să îi asmută pe cei din mediul privat contra bugetarilor, să îi facă să îi urască pentru salarii pe medici, poliţişti, jandarmi, profesori etc. Şi aceştia din urmă i-au votat pe cei de dreapta. Ca să le facă exact ce le-au facut acum 10 ani… Cam atât e memoria românului: 10 ani! Luaţi de la Violeta Baubau!”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ce a declarat Violeta Alexandru

Întrebată dacă Guvernul are de gând să umble la salariile bugetarilor, Violeta Alexandru a declarat: „Suntem conştienţi de faptul că e nevoie de solidaritate din partea tuturor. Nu există cetăţeni de tipuri diferite – unii care se sacrifică şi unii care se bucură… adică se bucură în sensul în care nu au nicico grijă. Confirm că există o preocupare în acest sens, dar fără să pot intra în detalii”
Comentarii
  • Nu puteti face politica mai select, fara atata mahala publica? Daca respecti vei fii respectata frumoasa doamna, lasa stilul acesta josnic sa-l foloseasca incultii! Mi-e rusine uneori cand un compatriot se comporta asa! Eu as aprecia daca ar fi mai multa colaborare intre voi politicienii decat sa vad asa desbinare si ura ,ca romanilor le face rau. Daca ar fi mai multa intelegere intre voi partidele de la conducere, ar trai lumea mai bine. Priviti la tarile mai mari decat Romania. Politicienii incearca sa faca viata poporului lor cat mai buna. Rolul lor ( al partidelor) este sa vina cu cele mai bune solutii pt. binele oamenilor.In Romania stiti numai sa va criticati unii pe altii, si ganditi mereu la rasturnarea guvernelor. Ati ajuns de pomina in Europa pentru stilul vostru de agresivitate verbala. Nici acum cand lumea este lovita de acest dezastru nu nu stiti sa va purtati.Aveti grije de voi! Sa auzim de bine.

Adauga un comentariu