Din lumea filmului

Olivia Steer, in lacrimi: „Sora mea a descoperit ca avea cancer cand era insarcinata si a murit cand copilul ei avea cinci ani”

Publicat: 18 mart. 2018
3

Olivia Steer, in lacrimi la TV. Jurnalista a povestit cea mai grea perioada din viata ei, cand si-a pierdut sora, la cinci ani dupa ce nascute un baiat.

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea "Refresh by Oana Turcu", Olivia Steer a povestit cu lacrimi in ochi cat de greu i-a fost cand sora ei a primit un diagnostic crunt, apoi s-a luptat aproape cinci ani cu boala.

"Ii simt pe tata si pe sora mea in diverse feluri. Eu inca sunt prinsa in acest conflict intre ratiune si simtire. E o comunicare. Imi place sa cred ca noi nu pierdem niciodata legatura cu ei. Cand Lavinia a plecat… putin… am incercat sa deslusesc cautand informatii in carti. In timpul sarcinii si-a descoperit un cancer, a trecut prin toate protocoalele alopate, nu au vindecat-o. Am incercat sa gasesc si alte modalitati prin care sa se vindece. A fost mult prea tarziu. Nu a mai vrut sa creada ca altceva putea sa o salveze. A mai trait cinci ani. A murit cand Alex avea cinci ani", a povestit Olivia Steer.

Adauga un comentariu