Eveniment-Social

Om al strazii, batut de mai multe persoane. A fost transportat la spital

Publicat: 21 nov. 2018
1

Un barbat in varsta de 54 de ani, din Iasi, a fost transportat la spital dupa ce a fost batut de alte persoane pe care nu le cunostea. Din informatiile care au aparut, se pare ca pacientul este un om al strazii, care nu are familie sau adapost. Acesta a primit ingrijiri medicale din partea doctorilor si a fost transportat la Neurologie pentru investigatii mai amanuntite.

De precizat este ca aceste cazuri sunt tot mai des intalnite in ultima perioada. Astfel, aproape in fiecare zi, la spitalele din Iasi ajung pacienti care au fost implicati in conflicte violente.

Citeste si: A cazut de la inaltime si a fost transportat la spital cu mai multe rani

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 54 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care a fost adus la unitatea medicala, s-a constatat ca acesta era policontuzionat, cel mai probabil prin agresiune fizica. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in cadrul Unitatii de Primire Urgente, pacientul a fost dirijat catre Neurologie pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi supus unor investigatii medicale mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu