Eveniment-Social

Om al strazii, transportat de urgenta la spital!

Publicat: 16 nov. 2018

Un om al strazii, din Iasi, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost gasit chiar de un echipaj medical in centrul orasului. Pacientul in varsta de 73 de ani suferea de hipotermie severa si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Acesta a fost internat la Spitalul "Sf. Spiridon", unde va primi ingrijiri medicale. De mentionat este faptul ca acesta este al doilea caz de acest gen, inregistrat in ultima saptamana, de cand temperaturile din termometre au inceput sa scada.

Citeste si: ALARMA! Mesaj pentru toti cei care au contacte intime! Riscul de imbolnavire este urias. Medicii fac eforturi pentru a-i descoperi pe cei infectati

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 73 de ani, din Iasi. Pacientul este o persoana fara adapost si a fost gasit de catre un echipaj de Ambulanta in zona Hala Centrala, fiind comatos, cu hipotermie severa. Totodata, pacientul care a fost transportat la spital prezenta etilism acut, suferind de ciroza. De precizat este si faptul ca barbatul avea temperatura corporala de 23.2 grade Celsius. Acesta a fost incalzit, fiind internat in cadrul spitalului", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu