Actualitate

Omagiu emotionant pentru profesorul Oprisan de la Universitatea Tehnica din Iasi. Trupul acestuia va fi depus la sediul Facultatii de Mecanica

Publicat: 12 sept. 2018
1

Trupul neinsufletit al regretatului Cezar Oprisan va fi depus astazi la Facultatea de Mecanica a Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" – TUIASI, cea pe care a slujit-o timp de mai multi ani la rand, urmand ca dupa-amiaza sa fie adus la capela de la Cimitirul Sfintii Petru si Pavel.

Maine la ora 15 va avea loc inmormantarea acestuia. 

Citeste si: TRAGEDIE la Universitatea Tehnica din Iasi. Unul dintre marii PROFESORI ai institutiei a MURIT. In urma cu cateva zile primise o VESTE NAPRASNICA

Prof. univ. dr. ing. Cezar Oprisan, prorector pentru Relatii cu Studentii, s-a stins din viata la varsta de 64 de ani. In urma cu cateva zile primise vestea naprasnica ca i-a murit mama. Acesta a suferit o hemoragie si nu a mai putut fi salvat.

Acesta a facut parte din comunitatea TUIASI inca din anul 1980, atunci cand a absolvit fostul Institut Politehnic Iasi – Facultatea de Mecanica. Dupa absolvire a fost inginer stagiar la I. Tevi Roman (1980 – 1982) si asistent la Catedra Organe de Masini si Mecanisme (1982 – 1991). Mai apoi, intre 1991 si 1998 a devenit sef lucrari la Catedra Mecanisme, perioada in care a obtinut si diploma de Doctor Inginer. Dupa 1998 si pana in 2012 el a fost conferentiar la Catedra de Teoria Mecanismelor si Robotica, prodecan si decan al Facultatii de Mecanica.

Adauga un comentariu