National

Omar Hayssam, audiat la DNA

Publicat: 10 iun. 2016
Omar Hayssam a fost adus,astazi , la sediul DNA, din penitenciarul Margineni. Acesta a fost insotit de mascati de la trupele speciale. Omar Hayssam este anchetat in mai multe dosare, iar de-a lungul vremii a facut dezvaluiri despre politicieni si afacerilor lor. 
Omar Hayssam a fost condamnat de instantele din Romania in mai multe dosare: 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak, 16 ani de inchisoare in dosarul „Volvo Truck”, trei ani de inchisoare in dosarul „Foresta Nehoiu”, doi ani de inchisoare pentru trecerea frauduloasa a frontierei.
Totodata, Hayssam a fost condamnat in 2015 de Tribunalul Bucuresti la 23 de ani si patru luni inchisoare in dosarul „Manhattan”, in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru savarsirea unor infractiuni economice. In acelasi dosar, fratele sau, Mohamad Omar, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare. De asemenea, cei doi frati au fost obligati sa plateasca in solidar suma de 7.8 milioane lei. Aceasta decizie nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.


loading...

Adauga un comentariu