Magazin

OMG! Ce s-a intamplat la «Insula Iubirii», intre Medana si Robi, dupa 10 ani de relatie

Publicat: 21 iun. 2016
1

La ultima intalnire privata cu Matei, la «Insula Iubirii», ispita a inteles trei lucruri despre Medana: ca viata ei o nemultumeste, ca viseaza la altceva si crede ca nu are puterea de a schimba cursul lucrurilor. Medana este in primul rand prizoniera propriei frici, iar dubiul ei pare sa fie generat de doi factori importanti, confortul vietii stabile pe care o are alaturi de Robi si dorinta ei de altceva. «Imi doresc alta viata», au fost cuvintele rostite de Medana, cuvinte care, in cel mai scurt timp, cu ajutorul ceremoniei focului vor ajunge si la urechile iubitului ei.

Matei a marturisit ca e dispus sa o ajute pe Medana: «Vreau sa ii ofer exact ceea ce isi doreste. Sa vada si un mic crampei din ce inseamna viata asta in care faci absolut tot ce iti place tie», a marturisit ispita. Planul lui pare ca a functionat perfect, in urmatoarele 24 de ore Medana traind cele mai intense momente de pe insula: cel in care si-a dezvaluit nemultumirea fata de viata ei actuala, dubiul in legatura cu viitorul ei si saltul cu parasuta de la 2000 de metri. Fara sa-i marturiseasca nimic iubitului ei, Medana incepe sa se comporte ca un om care a luat o decizie – decizia de a experimenta extremul, iar saltul cu parasuta de la 2000 de metri, pe care il face alaturi de ispita este un simbol al curajului de a trai liber, un salt dintr-o relatie ce dureaza de aproape zece ani.

La doar 15 kilometri departare, la ceremonia focului de la Purimuntra, Robi afla ca iubita lui e frustrata de viata prea monotona pe care o traieste, ca se simte prinsa ca intr-o colivie de aur si ca spera sa vina acel moment care sa o faca sa evadeze, asa cum a marturisit chiar ea. Vizibil tulburat, Robi ia o decizie: «Pentru mine, testul a luat sfarsit aici. Eu am aflat ce voiam sa aflu si va multumesc! Am impresia ca am stat cu o persoana pe care nu o cunosc!», a marturisit Robert.

Adauga un comentariu