Aperitive

Omleta cu branza si marar

Publicat: 06 apr. 2011

Ingrediente:

3 oua
50 ml lapte
marar
4 felii branza de vaca

Mod de preparare:

1. Spargeti intr-un castron cele 3 oua si le bateti bine impreuna cu un praf de sare.
2. Tocati marunt mararul si impreuna cu laptele, il adaugati in ouale batute.
3. Puneti putin ulei intr-o tigaie si lasati sa se incinga, dupa care dati drumul compozitiei de oua cu lapte si marar.
4. Cand s-a prajit bine pe o parte o intoarceti cu grija cu ajutorul unei palete pentru a nu o rupe si o lasati sa se prajeasca bine si pe cea de-a doua parte.
5. Cand este gata prajita, scoateti omleta pe o farfurie, adaugati feliile de branza deasupra, o rulati si o prindeti cu ajutorul unor scobitori pentru a nu se desface.
6. Lasati sa stea netaiata suficient timp cat branza dinauntru sa se topeasca.



loading...

Adauga un comentariu