Aperitive

Omleta cu mazare si branza feta

Publicat: 16 mart. 2012

Ingrediente:

40 g firimituri uscate de paine
100 g mazare
40 ml ulei de masline
2 fire de praz tocate
500 g frunze de spanac
300 g branza feta
100 g cascaval ras
150 branza data prin razatoate
6 oua

Mod de preparare:

Ungem un vas yena si incingem la 180 de grade cuptorul. Dupa aceea calim cateva minute prazul. Fierbem mazarea intr-o oala cu apa clocotita si adaugam si spanacul cu un minut inainte de a opri focul. Scurgem spanacul si mazarea si le trecem prin jet de apa rece. Intr-un bol amestecam feta, branza rasa si cascavalul. Se bat ouale si adaugam 3 din amestecul de branza. Adaugam mazarea si spanacul si firimiturile de paine si turnam compozitia in vasul pregatit. Presaram pe deasupra branza ramasa si bagam la cuptor timp de 45 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu