Garnituri

Omleta cu mazare si branza pecorino

Publicat: 26 mai 2013

Ingrediente:

amaretto
2 linguri frunze de menta taiate marunt
3 linguri branza pecorino romano rasa
3 linguri unt nesarat
6 oua
sare Kosher
piper proaspat macina
1 lingura ulei de masline
1 lingurita zeama de lamaie
50 g mazare congelata sau proaspata

Mod de preparare:

Fierbe mazarea intr-un 1 litru de apa sarata. Stoarce-o si pune-o intr-un bol. Stoarce deasupra ei lamaia, adauga sarea si piperul si pune-le deoparte.

Bate ouale impreuna cu sare si piper intr-un castron. Incalzeste untul intr-o tigaie la foc mediu si cand printe o nuanta maronie adauga ouale. Cand omleta este coapta pe ambele parti, adauga mazarea, jumatate din cantitatea de branza si frunzele de menta. Pune omleta pe un platou si decoreaz-o cu restul de menta si branza.

sursa: foodstory



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit