Vegetariene

Omleta cu spanac si sos de branza cu ciuperci

Publicat: 31 mart. 2011

Mod de preparare al acestei retete vegetariene:
Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin

Pentru omleta se bat ouale cu o furculita. Se adauga laptele si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun cate 2 linguri de unt topit si se prajeste omleta in 4 portii. Acestea se aseaza pe 4 farfurii incalzite.

Intr-o alta tigaie se pun 4 linguri de supa de unt topit la incins si se caleste spanacul 2-3 minute.Acesta se aseaza pe 4 farfurii incalzite.

Intr-o alta tigaie se pun 4 linguri de supa de unt topitla incins si se caleste spanacul 2-3 minute. Acesta se condimenteaza cu sare si piper.

Spanacul si sosul se aseaza pe farfurii langa omleta.

Ingredientele retetei vegetariene:
200 g branza topita cu ciuperci
Piper alb macinat
120 g de unt topit
120 g de smantana
1/8 de litru de vin
8 oua 2 linguri de supa de lapte
Sare
200 g de spanac proaspat



loading...

Adauga un comentariu