Actualitate

OMUL care a facut o DESCOPERIRE uluitoare in curtea Mitropoliei din Iasi si a incercat sa traiasca ca acum 7.000 MII de ANI vine la BZI LIVE! Arheologul Vasile Cotiuga va oferi DETALII NECENZURATE

Publicat: 12 feb. 2018
1

Marti, 13 februarie 2018, in prim-plan va fi incisivul si hatrul arheolog – conf. univ. dr. Vasile Cotiuga – Facultatea de Istorie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC), cea mai veche institutie moderna de invatamant superior din Romania! De asemenea, acesta este fondatorul celei mai avansate platforme de cercetare arheologica la nivel national – ArheoInvest. Maine, 13 februarie 2018 moderatorul Valentin Hutanu il va avea ca invitat, de la ora 15.00 la BZI LIVE – cel mai nou si modern produs media din Iasi si zona Moldovei! Va fi o emisiune de EXCEPTIE presarata cu DEZVALUIRI SPECTACULOASE! Stati pe www.bzi.ro!

Emisiunea va putea fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Lasa aici intrebarile tale si vei primi raspunsurile in direct de la arheologul Vasile Cotiuga.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, adunand fiecare in parte zeci de mii de vizualizari.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Comentarii
  • Va fi vreodata posibila recontructia faciala dupa craniu, a marilor domnitori moldoveni? Caci multi au umblat prin mormintele lor dar nimeni cu un scop nobil. Acela de-a arata lumii o reprezentare cat mai apropiata. Daca la Mihai Viteazul avem picturi fidele, la Stefan cel Mare, nu.

    • Pe noi românii nu ne interesează mai nimic la ce ar folosi să ştim cum arăta Ştefan cel Mare dacă nu-l respectăm de loc pentru că a ţinut Moldova unită 47 de ani fiind un mare patriot! Noi mai ales moldovenii cu toate că ştim corespondenţa dintre aspectul facial adică MOACA şi craniu, ca să fiu explicit alegem membri de clanuri ţigăneşti care sigur nu sunt patrioţi pe deasupra sunt şi mari hoţi distrugând ţara ce să mai zicem? Ruşine să ne fie, creştem ţigani!! dacă Ştefan cel Mare ar ieşii din mormânt ne-ar împuşca pe toţi!!

Adauga un comentariu