Funny

Omul care a reusit sa oripileze o tara intreaga este miliardar! Nu se ocupa cu nimic, dar averea lui este colosala. Informatii incendiare ies la iveala

Publicat: 01 aug. 2019

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani care sustine ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani), are o avere cu multe zerouri in banca. Potrivit bugetul.ro, Dinca ar fi vandut mai multe terenuri in orasul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. Astfel, barbatul ar avea in conturi nu mai putin de doua miliarde de lei.

In 2017, Dinca a vandut un teren de 700 mp, care face parte din asa-numita „casa a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective. Pentru acest teren, Dinca a luat 22.000 lei.

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv si sustine ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, doua fete luate „la ocazie”.

La momentul arestarii, barbatul a negat cu vehementa faptele, dar ulterior s-a razgandit si a declarat ca el le-a omorat pe adolescente.

Desi Dinca spune ca ar fi incinerat cadavrul Alexandrei, mai multe voci, printre care si un specialist in incinerarea cadavrelor, sustin ca acest lucru este imposibil, deoarece ar fi nevoie de o temperatura de 1.400 de grade pentru a arde un corp. Astfel, multi spera ca fata de 15 ani sa fie inca in viata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit