International

Omul care a terorizat o tara intreaga: Ucidea oameni si le manca ficatul

Publicat: 27 mart. 2012
1

 

Alexander Bichkov, un barbat care a trait timp de 20 de ani in padure, asemeni unui salbatic, teroriza localnicii si politia care se aventura in apropierea „casei” lui. 

Acesta era un „gigant„, cu barba mare. El traia intr-o cabana veche, hranindu-se numai cu vanat. Bichkov se aventura in padure doar vara, pentru a nu lasa urme care sa conduca spre locul unde statea. Politia a declarat ca el descinde dintr-o familie de criminali, care a fost exilata de Stalin in 1940 catre regiunea Kostroma, la 450 km de Moscova

La sfarsitul timpului sovietic, cu aproape 20 de ani in urma, a disparut de la domiciliul sau intr-un sat din regiune, dupa ce a refuzat un ordin judecatoresc de a plati pensie alimentara fostei sale sotii. Acesta a fost declarat mort de catre familia sa in 1997, deoarece era disparut de foarte mult timp. De abia acum s-a descoperit ca Bichkov, fost lucrator forestier,  fugise de fapt in padurea de langa satul Kologriv

Politia a refuzat ani la rand sa mearga in padure sa il vaneze, deoarece in timpul unei urmariri, Bichkov a prins un comandant de politie si l-a tinut ostatic timp de cateva ore cu arma la cap. Chiar si dupa ce a dat foc la 30 de case ale unor oameni bogati, politia a refuzat sa mearga sa il prinda. 

Pana pe data de 14 martie, data in care a fost omorat, nu s-a stiut adevarata identitate a acestuia. Acesta a fost impuscat abia dupa ce seful Departamentului de Rezervatii Naturale de la Moscova, infuriat de lipsa de actiune a politiei locale, o ordonat o operatiune de supraveghere asupra lui. 

Sase politisti de specialitate, inclusiv veterani de razboi din Afganistan au intrat in padure pe snowmobile pentru a-l vana si aresta. Dar salbaticul, care avea acasa 2 arme de vanatoare si un pistol, a reusit sa ii raneasca pe doi dintre ei. Unul dintre ei, lunetist de profesie, a reusit sa il impuste in cap, ucigandu-l instantaneu.

Politia a constatat mai tarziu ca in vizuina lui, acesta avea mai multe arme, zeci de blanuri, sute de capcane si de carti de vanatoare si supravietuire. 

 

Sursa: antena3.ro

 

Adauga un comentariu