Jocuri

Omul care l-a invins pe Messi s-a pus cu cel mai bun jucator de FIFA din lume! Rezultatul este cu adevarat surprinzator

Publicat: 17 ian. 2016

Cand un gamer profesionist, campion mondial, joaca impotriva unui fotbalist profesionist, rezultatul poate fi numai unul. Nu?

Gala Ballon D’Or de la Zurich de la inceputul saptamanii l-a vazut pe Leo Messi incoronat pentru a 5-a oara cel mai bun fotbalist al planetei, in timp ce Wendell Lira a castigat premiul pentru cel mai frumos gol.

Alaturi de fotbalistii profesionisti, la gala a fost si Abdulaziz Alshehri, un tanar de 25 de ani din Arabia Saudita, actualul numar 1 in lume la FIFA 16. Acesta i-a provocat pe toti la FIFA – daca Hope Solo, Kaka si Cristiano Ronaldo au acceptat si au pierdut, Messi nu a vrut sa accepte provocarea.

Un alt jucator profesionist care a acceptat provocarea a fost Wendell Lira. Iar acesta a castigat intr-un mod categoric! Lira a ales Real Madrid in timp ce Alshehri a ales Barcelona, scorul final fiind 6-1 pentru castigatorul Trofeului Puskas!

Totusi, acest lucru nu este chiar intamplator – Lira se antreneaza din greu si la FIFA, castigand titulari statale in Brazilia, fiind si numarul 1 la FIFA in America de Sud pentru 25 de zile in luna noiembrie. Daca ar fi ramas primul pana la finalul anului, ar fi putut merge la Campionatul Mondial de FIFA.

„Mereu mi-au placut jocurile video si Alshehri m-a intrebat daca vreau sa joc. Am castigat cu 6-1. Dar eu ma concentrez pe fotbal si trebuie sa ma antrenez mai mult”. Lira ar putea fi invitat sa participe la Campionatul Mondial de la New York din acest an.

Iata golul cu care Wendell Lira a castigat Trofeul Puskas pentru anul 2015loading...

Adauga un comentariu