Secretele istoriei

Omul care s-a jucat cu diavolul si a scris istorie! Casa regala si serviciile secrete se temeau de el si ii cereau serviciile

Publicat: 28 ian. 2015
3

Expertii in paranormal si in stiinte oculte s-au minunat intotdeauna de cazul lui Aleister Crowley, omul care a reusit sa socheze o lume intreaga.

S-a remarcat ca mistic, magician si ocultist al secolului XX. Mai mult decat atat, se pare ca acesta detinea cele mai mari secrete ale lumii, motiv pentru care a fost adesea vanat de serviciile secrete.

Vezi si Aleister Crowley, barbatul care a ajuns sa fie „stapanul Satanei”

A fost un personaj atat de influent, incat intreaga Anglie se temea de el. A impulsionat gandirea iluminista si a pus bazele propriului curent filosofic, numit „Thelema”. A studiat la Cambridge si apoi s-a dedicat studiului Bibliei. S-a remarcat prin numeroasele abilitati, fapt ce a atras atentia guvernului britanic si al serviciilor secrete.

Vezi si Originile magiei enohiene

Pentru credintele si ideile pe care le promova, Aleister Crowley a fost supranumit „omul diavolului”. Dar acest lucru nu a impiedicat familia regala sa apeleze la serviciile sale oculte. Se pare ca acesta a avut un rol semnificativ in istorie, influentand cursul politic al vremii. Mai mult decat atat, Crowley manipula si avea puterea de a hipnotiza. Biserica il acuza mereu de ritualuri satanice in care incerca sa ia contact cu fortele raului.

Adauga un comentariu