Telefoane mobile

OnePlus 2 disponibil acum doar in varianta mai scumpa

Publicat: 25 ian. 2016
5

OnePlus a reusit sa aduca modelul „2” in 2015 care oferea specificatii de top la un pret redus, insa se pare ca varianta de baza nu este foarte populara in vest. Intrucat exista doar doua versiuni ale smartphone-ului, iar numai una se vinde bine printre europeni si americani, compania chineza a decis sa elimine varianta mai ieftina din oferta pentru acestia, pastrand-o doar pentru tarile din est precum China si India.

Conform declaratiilor oficiale ale reprezentantilor companiei, clientii din Uniunea Europeana si Statele Unite vor putea comanda de pe site-ul oficial doar modelul OnePlus 2 cu 64 GB spatiu de stocare, cel cu 16 GB fiind delistat din oferta. Se pare ca in regiunile estice, varianta cu 16 GB este mult mai populara, in special datorita pretului scazut, insa nevoile din vest nu se impaca prea bine cu spatiul de stocare limitat, fara optiune de expansiune cu ajutorul cardurilor microSD.

Astfel, pretul de pornire al lui OnePlus 2 devine putin mai mare. In loc de 350 de euro, cat costa versiunea cu 16 GB stocare, cei care isi doresc un astfel de smartphone vor trebui sa scoata din buzunar 400 de euro. Desigur, spatiul de stocare de patru ori mai mare ar trebui sa fie un avantaj bine venit, insa pentru o parte dintre utilizatori acei 50 de euro in plus ar putea fi factorul care sa duca la alegerea unui smartphone realizat de o alta companie, chiar daca acest lucru inseamna specificatii tehnice mai slabe.

Pentru ceea ce ofera, OnePlus 2 este in continuare un telefon atractiv, multe companii oferind modele din gama mid-range sau mid-range premium la un pret similar. Din fericire, cei care isi doresc un smartphone OnePlus 2 pot acum face comanda fara sa astepte, intrucat din luna decembrie acesta este disponibil la vanzare fara a necesita o invitatie.
Adauga un comentariu