Telefoane mobile

OnePlus 3, aparut in arhiva cu rezultate AnTuTu, confirmand o parte din specificatii

Publicat: 27 mart. 2016

De fiecare data cand cineva testeaza performantele unui smartphone folosind benchmark-ul AnTuTu, detalii esentiale despre caracteristicile tehnice sunt adaugate automat in arhiva cu rezultate accesibila online. Asa ajungem sa aflam din timp informatii despre produse nelansate, cum este si modelul One Plus 3.

Asteptat sa ia drumul magazinelor in urmatoarele luni, One Pus 3 (cunoscut deocamdata dupa numele de cod A3000) prezinta un amestec interesat de specificatii high-end si main-stream, indicand pozitionarea la un domeniu de pret atractiv,

Astfel, aflam despre One Plus 3 ca foloseste acelasi chipset Snapdragon 820 ca si modelul high-end Galaxy S7, ajutat cu 4GB memorie RAM. In schimb, ecranul Full HD ar trebui sa tina pretul final la un nivel accesibil, crescand totodata autonomia bateriei.

Un alt element de noutate este sistemul dual-camera cu senzori de 8MP si 16MP, similar celui folosit la modelul rival LG G5.

Pretul la vanzare nu este cunoscut, insa putem lua drept etalon actualul model One Plus 2, oferit tot cu ecran Full HD de 5.5” la un pret de 329 dolari.

Potrivit unor surse apropiate companiei din China, noul smartphone OnePlus 3 va fi lansat in perioada verii 2016.loading...

Adauga un comentariu