Magazin

OnLaptop Service Center asigură servicii salvatoare de reparație laptop

Publicat: 24 apr. 2020

Ai un laptop care prezintă probleme software sau hardware?

OnLaptop Service Center&Shop pune la dispoziție o echipă cu experiență în intervenții tehnice complexe pentru a asigura soluții salvatoare de reparație. Știm că o reparație funcționează dacă testele certifică parametrii siguri de utilizare, iar procedurile noastre implică efectuarea de teste pe mai multe niveluri pentru a ne asigura că laptop-ul funcționează la nivel optim.

Am dezvoltat un nou website care te va ghida în serviciile de reparație laptop

Acoperim cu succes toate sectoarele majore de servicii de reparație laptop București pentru clienții noștri, oferim soluții complete hardware și software, mentenanță, upgrade de piese și asistență IT. Reparația laptop-urilor este o suită de operațiuni complexe care trebuie efectuate de specialiști. Știm că există o mulțime de ateliere de reparații pentru laptopuri, dar întrebarea este: care sunt detaliile care conferă încredere în astfel de servicii când vine vorba de grija pentru un laptop cu informații foarte importante?

Atenția și răbdarea unui tehnician sunt imperative pentru service laptop

Repararea laptopului necesită experiență avansată și timp de lucru, iar aceste criterii sunt obligatorii în realizarea unor operațiuni tehnice corecte. Serviciile noastre sunt gândite pentru a compensa termenul de reparație prin calitatea execuției.

Diagnostic specializat pentru realizarea unui plan de service

Un diagnostic inițial va indica exact care sunt problemele principale, inclusiv problemele corelate, iar un technician OnLaptop Service Center&Shop va prezenta un plan de service. Livrăm laptop-ul înapoi gata de utilizare doar după ce efectuăm toate testele de funcționare corectă pentru a ne asigura de siguranță în utilizare.

Suntem printre cei mai buni furnizori de servicii IT din București. Utilizăm echipamente performante, avem personal bine pregătit la nivel tehnic, oferim servicii de excepție și intervenții de reparație testate pentru buna funcționare a oricărui model de laptop.

Avem experiență în industria de reparatii laptop de peste 10 ani.

Am efectuat cu succes reparații pentru majoritatea modelelor de laptopuri ale celor mai cunoscute branduri, precum Asus, Lenovo, Sony VAIO, Compaq, Dell, Toshiba, Apple, Asus, Acer, Panasonic, Packard Bell, Razer Blade, Fujitsu Siemens, HP, Gateway, NEC, Alienware, Huawei, Xiaomi, Clevo, Maguay, Samsung și eMachines.

Deținem sute de piese și componente care alcătuiesc configurația unui laptop, astfel nu pierdem timpul cu găsirea pieselor potrivite pentru laptop-ul tău. În plus, dacă piesa nu poate fi găsită în stocul nostru, te asigurăm că parteneriatele cu furnizori ne ajută să aducem orice componentă pentru a rezolva problema.

Am întâlnit și români fericiți după înlocuire display laptop

Serviciul de înlocuire display laptop asigură proceduri specializate și manopera unui inginer cu experiență în ansambluri de display. Lucrăm cu aparatură și instrumente profesionale și cunoaștem toate tipurile de intervenții asupra monitoarelor de laptop. Mai presus de orice, avem răbdare să efectuăm totul ca la carte pentru a funcționa de minune.

Înlocuirea tastaturii este relativ simplă pentru un expert 

Un inginer OnLaptop are experiență cu majoritatea modelelor de tastatură pentru laptop Clevo. Procedurile tehnice presupun răbdare și atentie la conexiuni electrice, părți mecanice și sistemele de fixare ale piesei în cadrul carcasei. Lucrăm întotdeauna cu piese originale pentru cea mai bună compatibilitate.

Ai nevoie de o curățare laptop profesională?

Dacă ai un laptop care se supra-încălzește, există riscul ca temperatura ridicată să afecteze piesele interne. Operațiunea de curățare de praf a laptopului presupune respectarea unor pași importanți care asigură pentru un termen relativ extins o bună funcționare a echipamentului prin eliberarea căilor care blochează ventilația pieselor.

Putem fi de ajutor cu înlocuire carcasa pentru laptop

Echipa noastră de tehnicieni are experiență în procedurile corecte de demontare și montare recomandate de producătorii de laptop. Nu este recomandat să încerci acasă montajul unei carcase, intervenția unui specialist este cea mai sigură pentru buna funcționare a sistemului. Dacă vrei o lucrare de calitate, te așteptăm în service cu laptop-ul tău.

  • Adresă: Str. Ing. Vasile Cristescu nr. 6, Sect. 2
  • Telefon: 031 005 9595
  • E-mail: service@onlaptop.ro
  • Program: Luni – Vineri / 9:00 – 19:00
Adauga un comentariu