Economic Local

OPC-ul verifica ornamentele de Craciun si bauturile alcoolice vandute in Iasi

Publicat: 11 dec. 2017

Comisarii din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi vor verifica in urmatoarea perioada supermarketurile, hipermarketurile si alte locatii din Iasi, unde se vand produse ornamentale pentru perioada sarbatorilor, dar si bauturile alcoolice ce se vand cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Citeste si : Peste 300.000 de lei, amenzi aplicate de OPC in Iasi

Comisarii vor sa efectueze aceste verificari preventiv, intrucat va creste numarul clientilor si acestia trebuie sa fie informati si atentionati cu privire la neregulile ce pot aparea la anumite produse. In anii precedenti au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei comerciantilor care nu au respectat legislatia privind protectia consumatorilor. De asemenea, incepand cu data de 17 decembrie pana pe 22 decembrie, doi comisari din cadrul CJPC Iasi vor efectua controale la pensiunile din Suceava.

"Va fi un detasament de iarna alcatuit din 12 comisari, cate doi din fiecare judet din cadrul celor 6 judete arondate Comisariatului Regional. Vor verifica toate pensiunile si hotelurile din Suceava pentru ca turistii sa beneficieze de cele mai bune conditii", a declarat Alexandru Hordila, comisar-sef in cadrul CJPC Iasi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit