Eveniment-Social

„Open State. Perspective de evoluție ale României pentru extinderea guvernării deschise”, la Universitatea „Cuza” din Iași

Publicat: 30 mart. 2020

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași lansează concursul de eseuri cu tema „Open State. Perspective de evoluție ale României pentru extinderea guvernării deschise”. Secretariatul General al Guvernului organizează totul. Aici sunt invitați să participe studenți din cadrul universităților din România, indiferent de ciclul de studiu sau formă de învățământ.

„Aceștia sunt invitați să se înscrie prin elaborarea unui eseu de trei – cinci pagini în care să-și exprime opinia/viziunea referitoare la măsurile care pot fi adoptate la nivel statal pentru îmbunătățirea inițiativei civice în rândul cetățenilor și lărgirea gradului lor de implicare pentru politici de interes comun. Eseurile trebuie transmise la adresa de e-mail robert.lazaroiu@gov.ro până la data de 24 aprilie 2020”, transmit cei de la „Cuza”.

Eseurile transmise vor fi evaluate de către Secretariatul General al Guvernului, iar cele mai bune vor fi selectate și prezentate de către autori în cadrul webinarului ce va avea loc în data de 4 mai 2020, iar aceștia vor primi o diplomă de participare din partea Guvernului României.
Adauga un comentariu