Actualitate

Opera Iasi are de astazi un nou director interimar – UPDATE FOTO

Publicat: 30 mai 2016
1
UPDATE 14:07 – „Ca si planuri de proiect, in primul rand ma concentrez pe acest final de stagiune. Sunt trei spectacole foarte importante si foarte frumoase in acelasi timp, anume Lacul Lebedelor, alaturi de colectivul Operei din Chisinau, dupa care Opera Carmen, dupa care va fi finalul de stagiune cu Sunetul Muzicii. Vom avea concediu o luna si ceva si intram, sa speram, cu domnul Andrei Serban pe scena, pentru pregatirea operetei Vaduva Vesela. Vom avea o noua premiera cu Opera Tosca, speram ca la anul va fi si o premiera cu Opera Rigoletto, vom vedea in functie de buget”, a declarat Cosmin Marcovici, managerul interimar al ONRI.
„Si in acest an va avea loc Gala Operelor Nationale. Este si motivul pentru care ma voi intalni cu domnul primar astazi, pana la plecarea la Bucuresti, pentru ca, spre bucuria mea, daca lucrurile merg asa cum ne dorim, va fi pentru prima data cand anul acesta, pe scena Operei Nationale Romane din Iasi vom avea toate operele prezente in cadrul Galei si sper sa intre in competitie si Opera din Bucuresti”, a declarat Beatrice Rancea, manager interimar al Operei Nationale Bucuresti.
 

STIRE INITIALA – Astazi, 30 mai, la ora 12:00, la Opera Nationala Romana Iasi (ONRI) are loc prezentarea oficiala a noului director interimar, Cosmin Marcovici. Acesta a preluat functia dupa ce postul a devenit vacant in urma numirii fostului director, Beatrice Rancea, ca interimar la Opera Nationala Bucuresti (ONB). Momentan nu se stie cand va fi organizat un concurs pentru ocuparea acestei functii de conducere.

Vezi si EXCLUSIV. Iata cine preia conducerea Operei Romane Iasi – FOTO

Comentarii
Adauga un comentariu