Eveniment-Social

Operatorii de transport, verificati de autoritatile judetului

Publicat: 14 mart. 2013
1

Autoritatile iesene au inceput sa faca o serie de verificari asupra operatorilor de transport persoane din judet. In urma cu cateva zile, au fost initiate o serie de controale la firmele de transport persoane in mai multe zone din judet. Prima verificare a început în municipiul Pascani, unde au fost controlate trei autogari, apartinand Ceau Amigo SRL Pascani, Sprinter AGM Pascani si Intertranscom Pascani. Totodata, au fost efectuate controale si la trei societati ce efectueaza transport persoane. La actiunea de control au participat, printre altii, reprezentanti ai Autoritatii Judetene de Transport Public, dar si de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Verificarile au fost demarate în urma numeroaselor reclamatii si sesizari facute de catre cetateni cu privire la situatia precara în care se desfasoara transportul public de persoane. „Vom continua seria de controale inopinate atât la firmele de transport, cât si la autogarile din judetul Iasi, pentru a ne asigura ca sunt respectate toate standardele impuse de lege. Transportul public din judet trebuie sa se desfasoare si se va desfatura în mod civilizat, european, respectându-se atât regulile impuse prin caietul de sarcini aferent licentelor de traseu, cât si drepturile pasagerilor care platesc bilete de calatorie”, a spus Victor Chirila, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi.

Comentarii
  • sa mearga si in aroneanu sa vada ca un bilet pe o distanta de 5 km dus, costa 3 lei ,iar dimineata si dupaameaza cind este aglomerat stam ca sardelele in microbuze !

  • sa mearga la asa zisa firma,,IZVORAS SRL…SA LICITAT Q AUTOBUZ SI OMUL VINE Q MICROBUZ PE CARE NE BAGA CA SI SARDELELE!!!!VINE LICITATIA,,OARE DC NU SUNTEM SI NOI CA PERSOANE SA ASISTAM LA LICITATIE….DC NU CISTIGA FIRME SERIOASE????SPAGA SI RELATIILE SPUN CV!!!!

  • dar spre tibanesti cind mergi chirila care ai fost votat sa vezi ce drum exista acum ,asta nu este problema ta nu te doare de faptul ca se distrug autobuzele iar reperatiile se rasfring asupra pretului biletelor pe care noi le platim. o sa te vedem poate peste patru ani in campania electorala daca mai ajunci pina atunci.

Adauga un comentariu