Local

Oportunitati pentru afaceristii tineri si debutanti la Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii – TIMM 2016

Publicat: 16 oct. 2016
Incepand de miercuri, 19 octombrie, incep inscrierile in cadrul Programului pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici si Mijlocii – TIMM 2016. Obiectivul programului îl constituie promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltarii afacerilor si ocuparii fortei de munca în domeniul IMM, precum si facilitarea contactelor dintre potentialii întreprinzatori si agentii economici/institutiile publice sau private care ofera servicii pentru sectorul IMM.

Programul este parte a Saptamânii Europene a IMM-urilor 2016, o campanie de promovare a antreprenoriatului în Europa si de informare a antreprenorilor despre ajutorul de care pot beneficia la nivel european, national si local. Acest eveniment pune la dispozitia IMM-urilor o gama larga de informatii, sfaturi, ajutor si idei în scopul dezvoltarii activitatilor acestora.

Saptamâna Europeana a IMM-urilor încurajeaza si ajuta IMM-urile sa-si atinga potentialul maxim, fiind una din masurile luate pentru implementarea legii europene pentru întreprinderi mici (Small Business Act), prima politica-cadru exhaustiva pentru IMM-uri din UE si statele sale membre”, au precizat reprezentantii Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri.

Targul Întreprinderilor Mici si Mijlocii – TIMM 2016 va avea loc la Bucuresti, in perioada 18-20 noioembrie, si va cuprinde organizarea de expozitii pe sectiuni dedicate institutiilor si agentilor economici care furnizeaza facilitati, produse si servicii pentru IMM; promovarii produselor si serviciilor realizate de catre întreprinderile mici si mijlocii românesti; promovarii debutantilor în afaceri; promovarii IT, inventica si creatie stiintifica si promovarii educatiei antreprenoriale.loading...

Adauga un comentariu