Actualitate

Opozitia din CJ Iasi acuza lipsa de transparenta a conducerii institutiei. „Nu credem ca vom vota acest buget al judetului”

Publicat: 22 apr. 2019
1

Alesii judeteni ai opozitiei s-au aratat numultumiti de modul cum Executivul Consiliului Judetean Iasi a intocmit proiectul de buget pe anul in curs. Consilierii judeteni ai PMP au aratat ca bugetul actual are me hibe, iar presedintele Maricel Popa trebuie sa dea explicatii.

PMP Iasi a prezentat solutii pentru traficul din oras. Dezbatere de maxima importanta cu autoritatile locale – FOTO, VIDEO

" Tot ceea ce a insemnat buget nu il avem nici la momentul actual. Sunt doar cateva anexe la sectiunea Noutati, acestea aparand pe 12.04, in conditiile in care sesiunea de dezbateri se incheia pe 15.04. Iar 12 a fost vineri. El vorbeste de peste 600 milioane euro atrase, bani care nu se regasesc nicaieri. La fiecare capitol nivelul investitiilor nu depaseste maxim 15 la suta. Sunt lucruri triste si e pacat ca trebuie sa le evidentiem. Analizam oportunitatea de a nu acorda un cec in alb lui Maricel Popa. Vom analiza atent situatia pentru a nu vota bugetul judetului Iasi", a spus Alin Aivanoaei, liderul grupului de alesi judeteni PMP. Si alesii PNL au lasat de inteles ca vor face la fel in ceea ce priveste bugetul CJ Iasi.
Mai multe amanunte, maine in cotidianul BUNA ZIUA IASI

Adauga un comentariu