Magazin

Oprah, data in judecata de un profesor de fizica nucleara – Vezi de ce

Publicat: 16 mai 2014
1

Oprah Winfrey a fost data in judecata de un om de stiinta de 86 de ani, profesor de fizica nucleara.

Charles Goodman sustine ca celebra realizatoare de televiziune a blocat accesul la drumurile publice printr-un gard construit pe o parcela pe care aceasta si-a cumparat-o in Telluride, in sud-vestul statului american Female First.

Oprah Winfrey a achizitionat 26 de hectare de teren ce au apartinut Directiei Silvice americane, in luna martie, cu 10,85 milioane de dolari.

Potrivit profesorului Goodman, Oprah nu a respectat o clauza stabilita in contractul cu Directia Silvica, conform careia persoanelor care locuiesc in zona nu trebuie sa li se ingradeasca accesul la drumurile publice.

„Nu-mi pasa ca Oprah este vecina mea, este inacceptabil. Nu am nimic impotriva daca isi construieste o casa, dar nu imi surade ideea de a fi blocat de porti si garduri”, a spus profesorul care a dat-o in judecata pe Oprah, mahnit de faptul ca a fost privat de un drept pe care el si familia sa l-au avut in ultimele trei decenii, de cand locuiesc acolo.

Un reprezent al realizatoarei de televiziune a declarat ca aceasta va incerca sa ajunga la un acord cu oamenii din vecinatatea terenului, astfel incat acestia sa aiba un „acces rezonabil” pe terenurile recent achitionate in scopuri de agrement.

Adauga un comentariu