Magazin

Oprah o ia pe urmele lui Mark Zuckerberg

Publicat: 02 iul. 2012
1

Oprah Winfrey isi va extinde imperiul multimedia pe care il detine si va investi intr-un nou site de socializare, care va fi lansat in aceasta luna, informeaza C21 Media.

Noul site de socializare, #waywire, va fi lansat cu o investitie de 1,75 milioane de dolari.  Prima versiune isi face aparitia luna aceasta, #waywire fiind gandit ca un agregator de continut video, informeaza Mediafax.

Alaturi de Oprah Winfrey, printre investitorii noului site se va numara Eric Schmidt, presedintele Google.

Nu va fi singura investitie pe care Oprah Winfrey o va face in mediul online. Realizatoarea de televiziune va avea si o colaborare cu publicatia Huffington Post, o sectiune online interactiva care ii este dedicata, potrivit unui anunt facut in luna mai de reprezentantii Oprah Winfrey Network, citati la momentul respectiv de Reuters.

Sectiunea The Huffington Post Oprah va fi lansata in august si va include continuturi preluate de pe site-ul Oprah.com, va avea afisat motto-ul „Live Your Best Life” si va contine diverse inregistrari video de pe postul de televiziune OWN TV, detinut de Oprah, dar si articole si sfaturi despre sanatate, moda si cultura.

La inceputul acestui an, Oprah Winfrey a dat afara 30 de angajati de la propria sa televiziune, OWN, intr-un proces de restructurare a retelei TV pe care vedeta de televiziune a lansat-o pe 1 ianuarie 2011 in parteneriat cu Discovery Communications.

Oprah Winfrey, in varsta de 48 de ani, este supranumita „regina talk show-urilor„, gratie emisiunii sale „The Oprah Winfrey Show”, care a debutat in anii 1980.

Adauga un comentariu